ribolowen magazin

Дюшек JRC Еuro zip mat – РЕВЮ

JRC – Euro zip mat

  • 115 х 130 см
  • Периметър за коленичене
  • Здрави двойни ципове
  • Голяма централна част от дебел и мек дунапрен
  • Чанта за транспорт

 4f2779cf8aaf69ffb0ee2acbe8c99648„Европейско” голям дюшек за шарани, със своите размери от 115 х 130 см. е един от най-големите на пазара.

Добре омекотената среда е наистина мека, а страниците му са снабдени с двойни ципове, които могат доста бързо да се затворят около рибата и тя да е в пълна безопасност на брега.
Всичко това означава безопасност при претегляне, при фотографиране и при пренасяне на рибата от мястото за снимки обратно към водата.
Здраво зашити дръжки улесняват и обезопасяват допълнително преместването на по-едри и  съответно по-тежки риби.
При лошо време дюшекът може да се закрепи към земята с колче, а поради големите си размери може да се ползва и за покривало на багажа – да речем чантите със стръвта.
Бях силно впечатлен от този дюшек още през 2006 година, когато на риболов с един приятел го видях как го ползва при улавянето нa едри амури. Амурите, които дори със своята издължена форма лягаха идеално по дължина, а омекотената му част пазеше тяхната крехка физика и рибите без никакви кунтузии бързо-бързо поемаха обратно към водата.
Казвам бързо, защото откачането на рибата, претеглянето и фотографирането й стават изключително лесно и безпроблемно дори и за сам човек.
Дюшекът е изработен от здрав материал, омекотен е прилично добре, здрави шевове, които след  доста киснене във водата не гният, здрави двойни ципове и една голяма чанта за транспорт.
Всички знаем как „ухае” един недобре изсушен дюшек след риболов, но невинаги е възможно да го приберем в колата сух. Точно тогава наличието на голямата чанта затваряща се с велкро е от много голяма полза.
Чантата е толкова удобна и голяма, че в нея държа всичко необходимо за грижата за рибите: карпсакове, торби за теглене (когато искаме да сме супер прецизни в измерването), кантар и антибиотик.
Този продукт, както и всички други на фирмата JRC, можете да намерите на www.alem-fishing.com
Адрес за контакти:
Фирмен магазин I гр.София
1000 ул.” Княз Борис I “ 100
(вход от ул. Денкоглу)
тел. 981 67 86
Фирмен магазин II гр.София
бул. „Сливница“ № 146
тел. 02 / 931 18 77
riboloven magazin

Check Also

Отмиване на стръвта /washed out/

Защо, кога и как Колко често след като си отидете от язовира са ви казвали …

Тайните на поп ъпите

Винаги се стремя храната, която предлагам да е достатъчно атрактивна и привлекателна за шарана. Аналогично …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.