ribolowen magazin

Реклама

Carp BG e първият сайт, посветен на специализиран риболов и единствен на шаранджийска тематика. Появява се в световната мрежа преди повече от 5 години и основен източник на информация на няколко хиляди запалени шаранджии в България, а благодарение на неограничеността на световната мрежа е известен и на мнозина чужди любители и заклети фенове на този вид риболов.
Интересът към сайта расте постоянно, както и хората, които се увличат по този риболов. Ежегодно сайтът бележи потребителски ръст от 20%, като към момента (2008 г.) уникалните посещения на сайта са 25-30 хиляди месечно.
Философията на сайта е популяризиране на модерния шаранджийски риболов, което върви неразделно, ръка за ръка, с принципите „хвани и пусни” и „уважението първо, после удоволствието”. В тази връзка CarpBG поема инициативата за обучение на младите шаранджии и въвеждането им в тайните на този риболов.
Вярваме, че тази инициатива, разширявайки и обогатявайки познанията на нашите потребители, ще стимулира търсенето на продукти от шаранджийските програми на всички фирми, внасяни в България.
Защо да рекламирате при нас:
1. Бързо предаване на рекламата с възможности за текущо актуализиране.
2. Разходите за разпространение и за достъп до потребителите са много ниски.
3. Възможност за насочване с много голяма точност към определена част от целева аудитория.
4. Несравними по отношение на другите медии възможности за следене на рекламно въздействие.
5. Използването на Интернет като среда за разпространение на рекламни послания оказва значително влияние върху положителен имидж на фирмата.
Рекламата в сайта е на няколко групи:
·       рекламен банер
·       рекламни презентации
·       ревю на продукти
·       PR новина
Рекламен банер:

Банер – на съответната площ рекламодателят получава идеална възможност за представяне на своя продукт, услуга или просто за утвърждаване на фирменото си име.

среда
позиция
размер
импресии на ден
цена за 1,000 имп.
Сайт горе
728х90
~ 2,000
4.00
Сайт дясно
300х250
~ 2,000
2.00
Форум горе
728х90
~ 30,000
0.70
Форум Долу
728х90
~ 30,000
0.30
 
 
Рекламни презентации:

Рекламните презентации се организират съвместно с фирмите вносители и CarpBG, като целта е да се представят нови продукти на производители пред група шаранджии. Най-голямото предимство на Интернет е таргетираната целева реклама. С нея можете да рекламирате продуктите и услугите си точно на тези потребители, които се нуждаят от тях. Това, освен че спестява значително много бюджета за рекламата, води до значително по-добри резултати.

Цена по договаряне
 
 
Ревю на продукт:

Дава възможност за подробно описание на конкретен продукт предоставен от търговеца след тест. Оценка по няколко параграфа, като качество, изпълнение, цена, характеристики, дизайн, приложение/употреба и последващо рекламно презентиране на персонална страниците на сайта.

 Цена по договаряне

PR Новина:

ПиАр новината се ползва като рекламно съобщение, известие или новина – нов магазин, нов внос, ново представителство на фирма и т.н.

Сайт – Безсрочна с еднократно заплащане/Цена 100.00 лв.
Форум (VIP теми и обяви) – 1 месец/Цена 100.00 лв.
 

Моля, запознайте се с предложението ни за реклама и ни търсете по всяко време, за да го обсъдим заедно.

За контаки:
мейл: forum@carpbg.com
riboloven magazin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *