ribolowen magazin

Korda FREE DVD Carp Tackle&Tactics&Tips 6

lg_korda-carp-tackle-tactics-tips-dvd-volume-6

Това е едно от най–вълнуващото време от годината за всички от екипа на Корда, както и за много от вас. Не само пролетта се усеща във въздуха, но и в момента сме в процес на изпращане на хиляди дискове Carp Tackle, Tactics & Tips Volume Six в рибарските магазини в страната. Точно така, най – нетърпеливо очаквания продукт за годината е готов и е по – добър от всякога.

Стойността на продукцията е зашеметяваща, което допринася за удоволствието от гледането й. Колкото до съдържанието, разбира си има нови продукти на Корда както очаквате, които ще бъдат на пазара следващата година, както и зашеметяващи продукти от Kiana Carp, Trakker, Mainline, Daiwa и Delkim. Няма да разваляме изненадата, като кажем какво включва, достатъчно е да споменем, че няма да бъдете разочаровани.

Местата на които са правени снимките също няма да ви разочароват, Danny Fairbrass и Damian Clarke са поставени пред големи изпитания срещу огромните шарани и необятните води на E de la Horre, Ali Hamidi срещу чудовищата в Gigantica, Darrell Peck, Neil Spooner, Jake Wildbore и James Armstrong срещу пресираните шарани в Manor Farm Fishing’s Winters Lake. Във филма ще видите едни наистина огромни риби, които хвана екипа на Корда, както огромни чуждоземни екземпляри, така и родни английски такива, така че можете да видите всички нови продукти на Корда, демонстрирани на живо, на брега на водоема.

Можете да вземете диска си в местните рибарски магазини. Имайте предвид, че дисковете ще бъдат изпратени със следващото зареждане на продукти на Корда във вашия магазин, така че не навсякъде ще бъде наличен по едно и също време.

riboloven magazin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *