ribolowen magazin
Ето я и първата риба. Огледален шаран с голям корем

Унгарски шарани

В последната седмица на септември отново отидох на този 200-акров язовир в Унгария. Заради обилните дъждове през лятото, нивото на водата бе страшно високо. Естествено това мен въобще не ме зарадва. Когато нивото на водата е високо, рибите се укриват в гъстата трева или растителност, около клоните на паднали дърветата, което прави риболова допълнително по-труден.

В арсеналът ми присъстваха както обикновено IB Monster-Liver и IB Elite в 20 и 24мм. Като този път избрах да ги обвия в Liquid Powder паста. На първото ми място за риболов аз прекарах три дни. Като за това време изкарах само няколко малки шарана и един бял амур. Тогава реших да сменя мястото. Благодарение на новото място и на Imperial Baits, аз успях да уловя доста риби от 12 до 21кг

Лових и храних основно с топчета. Въз основа на дългогодишният ми опит съм забелязал, че с малко количество храна, но с добро качество и добрите добавки към нея можем да претендираме за много успешни сесии. Общото количество топчета, което имах бе само 3 кг, но  аз успях да уловя доста риба.

И накрая идва време да кажа довиждане на това красиво, диво и романтично място – но аз ще се върна!!!

 

Zolt Bundik
Team Imperial Fishing Унгария

riboloven magazin

One comment

  1. What is the lake called and where is it please

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *