Home » Техника и Тактика » Уред за захранка Bait bomb, Gardner – ревю

Уред за захранка Bait bomb, Gardner – ревю

Уред за захранка Bait bomb

Във всички реклами на продукти, днес се казва, това е нещото което трябва да го притежавате, е аз го притежавам и ви казвам и на вас – наистина трябва да имате една от тези преси за да можете лесно и бързо да приготвяте пелети от пресирана захранка, която да я поднасяте заедно с вашата стръв – казано иначе – PVA stick, без PVАJ

Предлага се в 2 размера – стандартен и мини. При стандартния размерите на бомбичката са дължина 9 сантиметра и диаметър 4 см, а при мини размера те са: диаметър 3 см, и дължина 6 см.
Тази преса ви позволява да направите гигантски пелети готови за употреба с инлайн монтажи. В сърцевината на тази пелета се образува джоб в който добре приляга тежестта на вашият монтаж и не позволява да изпадне при замятане. Препоръчително е да се ползва с инлайн монтажи, но върши чудесна работа и при употребата на болтриг монтажи.
Всяка готова захранка или стик микс закупен от магазина може да се ползва еднакво добре при направата на „бомбички”.
Направените и изсушени „бомбички” може да се съхраняват с месеци в пакети или контейнери без достъп на свеж въздух. Ако вашата захранка се разпада бързо, можете за опечете получените бомбички за минута-две в микровълнова печка. Като алтернатива на печенето в микровълнова фурна, когато сте на водоема е да ги оставите да се изсушат хубаво за няколко часа. Допълнително добавените бяло брашно или захар забавят разпадането им. Бомбичките може да се ползват и за тежест при кастинг на олекотени линии – или риболов на „метод” без употребата на фидер хранилка J.
Стъпки за работа:
* овлажнете микса
* напълнете цилиндъра с микс
* натиснете с буталото, колкото може по-силно
* просто избутайте сместа внимателно от цилиндъра………. и само след секунди сте готови за замятане на монтажа.
На гърба на продукта има добра инструкция как се работи с него, както и няколко добри съвета относно съдържанието на сместа.
Съвет: използвайте с по-къси монтажи за по добър резултат.

Този продукт, както и всички други на фирмата Gardner, можете да намерите на www.hristocarp.com

Check Also

ПВА стринг

ПВА стрънг – позабравена тактика ПВА продуктите предизвикаха революция в шаранджийския риболов още със самото …

От кълването до кепчето

Борбата с шарана се печели с техника, тъй като често се случва да бъде много, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *