Home » Техника и Тактика » Стръв Starbaits, Instant Attract Pineapple – ревю

Стръв Starbaits, Instant Attract Pineapple – ревю

Starbaits, Instant Attract Pineapple
Една вълнуваща, нова гама от топчета за стръв и допълващи се продукти за справяне с всяка ситуация. За 18 месеца филдтестерите на Starbaits в Европа и Обединеното кралство въвеждат тези примамки поетапно. От техните тестове се разбира как и в коя насока да се развиват тези примамки, така че да покрият хранителните нужди и навици на шарана за да могат да гарантират някаква увереност в положителния краен резултат на шаранджиите във всеки техен излет. В тези меки и вкусни топчета са използвани революционно нови съставки, които не губят и най-малка част от тяхната ефективност от деня в който са направени топчетата до деня на тяхната употреба – когато и да е той.
Както подсказва името, тези топчета са създадени и произведени, за да се предложи на шарана една бързодействаща и успешна стръв. Комбинацията от съставки и атрактори позволява на топчетата да работят добре в различна температура на водата, което означава само едно – всесезонна успешна стръв. Instant Attract (незабавно привличане)са комбинация от атракотри, апетит стимулатори и добавки, които насърчават шарана да опита от тази храна, а в последствие и да се храни с нея с голям апетит и притъпена мнителност. Iinstant attract топчетата предлагат на шаранджиите бърз и резултатен риболов на много и трофейни шарани.
С аромат Pineapple (ананас) от тази гама се предлага в различни продуктови вариации:
·        Pop up (плуваща стръв) от 50 грама, с размери 14 и 20 мм;
·        Hook bait (топчета за стръв) – от 130 грама и размери 14,20 и 24 мм.;
·        DIP’N CATCH (дип) – от 250 ml.;
·        LONG LIFE BOILIES – топчета с дълъг срок на годност, в разфасовки от 1 и 2.5 кг, и размери 14,20 и 24 мм (24 мм – се предлага само в пакети от 1 килограм).
Този продукт на Starbaits, както и всичко друго от тази марка можете да намерите в сайта на техният представител за България – Акваспорт – Н ->http://www.aquasport-n.com
Както и във фирмените им магазини в София:
ул. „Трапезица“ 4
тел. 02/980 77 57

жк. Люлин, 4-ти микрорайон,
до бл. 421
/срещу общината/
тел. 02/927 73 02

жк. Слатина,
ул. „Гео Милев“ 163,
/до пазар Слатина/
тел. 0888 459 473

жк. Дружба, 1 пред бл.2
/блокът на летците/
0888 459 473

Check Also

ПВА стринг

ПВА стрънг – позабравена тактика ПВА продуктите предизвикаха революция в шаранджийския риболов още със самото …

От кълването до кепчето

Борбата с шарана се печели с техника, тъй като често се случва да бъде много, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *