Home » Техника и Тактика » Спод ракета за захранване Pocket Rocket, Gardner – ревю

Спод ракета за захранване Pocket Rocket, Gardner – ревю

Спод ракета за захранване Pocket Rocket, Gardner

Уникалната аеродинамична форма на тази ракета я прави най-предпочитаният продукт за захранване във всякакви ситуации. Сигналните цветове избрани от Gardner (ярко жълто и оранжево) я правят идеален кастинг маркер върху захраненото петно, дори и на екстремни дистанции. Ракетата се предлага и в светеща (флуоресцентна) версия за нощен риболов.

Оригиналната Pocket Rocket е с перфектен размер, така че напълнена да може да се хвърля дори и с въдица с тест крива от 2.5 lb. Вместимостта на L версията е 75 мл., а размерите й са диаметър на отвора от 35 мм и дължина от 120 мм.
Със същата ширина на отвора, но една идея по-дълга е XL версията. Тя е удачен избор за малко по-обемно захранване на средни до далечни дистанции. Спокойно при нея може да се ползва въдица с тест крива над 3 либри. Вместимостта на XL версията е 125 мл., а размерите й са диаметър на отвора от 35 мм и дължина от 195 мм.
Размерът XXL вече е с по голям отвор и с малко по голяма дължина от средния вариант на Pocket Rocket. Тя е подходящ избор при масирани захранвания и при далечни дистанции на риболов. Захранването с нея е лесно и прецизно повече от всяка друга ракета. Вместимостта на XXL версията е 175 мл., а размерите й са диаметър на отвора от 40 мм и дължина от 210 мм.
CarpBG Team
 
Този продукт, както и всички други на фирмата Gardner, можете да намерите на www.hristocarp.com

Check Also

ПВА стринг

ПВА стрънг – позабравена тактика ПВА продуктите предизвикаха революция в шаранджийския риболов още със самото …

От кълването до кепчето

Борбата с шарана се печели с техника, тъй като често се случва да бъде много, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *