Home » Техника и Тактика » Риболовни обувки TFG, X-trail AP low boots – ревю

Риболовни обувки TFG, X-trail AP low boots – ревю

676f0be09bba3aa7c1bd5e07af1417a3Това са обувки създадени за риболовци, които предпочитат мобилния и динамичен начин на риболов. Въпреки това, при предимно статичният дънен риболов спомагат за комфортното ви прекарване зад въдиците. Няма нищо по-лошо от мокри крака в студен ден – целият излет ви отива по дяволите, дълго планираната почивка след тежката работна седмица се превръща в гаден и студен кошмар.

Стабилната и висока на подметката е проектирана така, че да дава пълен контрол, с добро сцепление и добра термоизолация.
Може би, малко тежки, но комфортни, дишащи и 100% водоустойчиви, тези обувки създават невероятен комфорт, удобство и стабилност на всякакъв терен, при всякаква температура, в кал и сняг и върху ронливи камъни, от -20 до +30 градуса по Целзий, до шофирането на лек автомобил.
Модерният им дизайн пък ви придава самочувствие, когато пътувате за риболов и се смесите с тълпата на някоя бензиностанция или кафе и не ви карат да се чувствате като фермер на виенски бал J
Камуфлажният цвят аз го възприемам не като начин да се слееш с природата, а като цвят на който не се личи мръсотията и калта :).
Английската номерация може да ви създаде проблем при избора, затова се консултирайте с вносителите им относно точният размер за вас. (пример: аз нося 42-43 по европейски стандарт, и обувки с номер 9 от този модел ми пасват идеално)
Препоръчителната им цена е около 75 паунда, като в повечето случай в България може ад се намери доста под тази цена.
Таблица от TFG за обувките:
UK
EU
6
40
7
41
8
42
9
43
10
44
11
45
12
46

Виж подробности тук

CarpBG Team
 
Този продукт, както и всички други на фирмата TFG, можете да намерите на zen.fishbg.org
За контакти:
„A и Г Трейдинг“ ООД
zen.fishbg.org
тел. 0896/707100

Check Also

ПВА стринг

ПВА стрънг – позабравена тактика ПВА продуктите предизвикаха революция в шаранджийския риболов още със самото …

От кълването до кепчето

Борбата с шарана се печели с техника, тъй като често се случва да бъде много, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *