Home » Техника и Тактика » Рибарска палатка, Focus HRT019 – РЕВЮ

Рибарска палатка, Focus HRT019 – РЕВЮ

Рибарска палатка, Focus HRT019
Палатката е с размери: дължина 270 см, широчина 305 см и височина в най-високата точка – 160 см. С второ покривало към дължината се прибавя и тази на предверието от 125 см. Има отделни дъна за основното помещение и предверието, фиксиращи се към стените с помощта на ленти велкро. Вратите на основното помещение и на второто покривало, както и на прозорците са снабдени с постоянни комарници, а за вратата и прозорците на предната стена на основното помещение има допълнителни прозорци от ПВЦ. Основното помещение има и два прозореца с комарници в задната част на свода. В комплекта влизат и четири броя телескопични обтегача за рейките. Зимното покривало е окомплектовано с допълнителна пета рейка. Предните стени на основното помещение и зимното покривало се отделят изцяло от сводовете с помощта на ципове.
       За транспортиране на палатката със зимно покривало са предвидени две чанти тип „чувал” с размери съответно 23 см в диаметър и дължина по 132 см.
       Теглото на палатката пълен комплект без зимно покривало е 15.5 кг, а на покривалото в комплект с обтегачи, колчета и дъно е 10 кг.
        В пролетни и есенни дни без високи дневни и ниски нощни температури второто покривало и свалената от ципа предна стена на вътрешния слой позволяват създаването на общо помещение с наистина внушителни размери без температурен дискомфорт. Ако в такива дни времето е тихо и без валеж, свалената от ципа предна стена на второто покривало осигурява допълнителна видимост от вътрешността на палатката.
       Платът е здрав и е промазан е от вътрешната страна за да няма проблеми и с водонепроницаемостта.
Цената на комплекта е една от най ниските за палатки от този клас – 700 лева.
Този продукт на Focus, както и всичко друго от тази марка можете да намерите в сайта на техният представител за България – Акваспорт – Н ->
Както и във фирмените им магазини в София:
ул. „Трапезица“ 4
тел. 02/980 77 57
 
жк. Люлин, 4-ти микрорайон,
до бл. 421
/срещу общината/
тел. 02/927 73 02
 
жк. Слатина,
ул. „Гео Милев“ 163,
/до пазар Слатина/
тел. 0888 459 473
 
жк. Дружба, 1 пред бл.2
/блокът на летците/
0888 459 473

Check Also

ПВА стринг

ПВА стрънг – позабравена тактика ПВА продуктите предизвикаха революция в шаранджийския риболов още със самото …

От кълването до кепчето

Борбата с шарана се печели с техника, тъй като често се случва да бъде много, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *