ribolowen magazin

Starbaits и Sensas посрещат юбилеи

SENSAS  е водеща, европейска фирма за производство на захранки за риболов, риболовни принадлежности и аксесоари.

Тази година фирмата чества своя петдесет годишен юбилей. Сенсас е фирма, която от четиридесет години се управлява от фамилията Боннет. От 2002 година Хюз Нелло е настоящият и главен изпълнителен директор и основен акционер. Промишлената площадка се намира в Беюс, в района на Чартерс.

SENSAS  сега е компания, която покрива всички аспекти на любителски риболов чрез четирите си основни специализирани марки:

•             SENSAS: Риболов на плувка

•             STARBAITS: Риболов на шаран

•             Illex: Изкуствени риболовни примамки

•             Pezon & Michel: Риболов на всички хищници

Повече от 10 000 продукта за четирите каталога осигуряват добрия успех на Вашия улов, което е основната грижа на компанията. Всички продукти са разработени и тествани от специалисти. Фирмата Sensas заема водещо място в Европа и  държи 70% пазарен дял при производството на захранки за риболов. В завода на Sensas на ден се произвеждат по 70 тона захранки за риболов. Фирмата има изградена огромна дистрибуторска мрежа в цяла Европа.

Starbaits чества своята 20-годишнина от своето създаване. Марката Starbaits е тясно специализирана в производството на захранки, риболовни аксесоари и принадлежности за улов на шаран.

Серията Performance Concept предлага голям набор от захранки за риболов на шаран. Performance Concept е ново поколение протеинови топчета, създадени, за да отговорят на всички нужди на съвременния рибар. Използвани са специално подбрани хранителни съставки с изцяло натурален произход като рибни бранша, изцяло естествени природни оцветители, аминокиселини, бетаини от най-високо качество. В продуктите липсват всякакви химически съставки и добавки с неестествен произход.

Примамките са създадени изцяло от съставки, които повишават ценността на  протеините и въглехидратите и ги съпоставят с разтворими екстракти, сол и минерални съединения, които шаранът инстинктивно търси и се опитва да си набави. Тяхната ронлива структура дава възможността за ефективна работа с различни добавки, когато се поставят във вода. Те могат да се използват както за бърз риболов от няколко часа, така и за дългосрочна стръв. Те правят шарана зависим от този важен източник на храна. Обхватът на протеиновите топчета е тестван в продължителен период от време.  Те се реализират успешно в едни от най-трудните водоеми за риболов. В проектирането и полевите тестове  екипът на Starbaits работи в сътрудничество с много известния риболовец на шаран Мич Смит. Големите постижения на Мич Смит и опитът му в състезания прави лесно за него да установи, че примамките от високо качество са задължителни, но и също така те трябва да имат способността да се приспособяват към променящите се условия в риболова. Обхватът на серията Performance Concept наСтарбайтс отговаря на тези изисквания. Това Ви позволява да сменяте мигновено стила си на риболов, знаейки, че атрактивните качествени съставки са точно същите, давайки на рибаря цялостна концепция за стръв, необходима за риболова.

Всичко от тези марки можете да откриете на уебсайта на техният представител за България – Акваспорт-Н -> www.aquasport-n.com

riboloven magazin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *