Home » Новини » Spro се обвързва с Dynamite Baits

Spro се обвързва с Dynamite Baits

Намиращият се в Англия производител гигант на стръв Dynamite Baits посочи Spro като свой изключителен дистрибутор за страните от Бенелюкс и Spro Германия за свой такъв на немския пазар.

Директорът по маркетинг и продажби на Dynamite Baits Пит Чандлър изказа мнение: „Много сме доволни от факта, че ще работим с такива професионалисти и уважавана компания като SPRO. Със своите изключителни продажби, финансова и дистрибуторска инфраструктура, която са създали, ние сме уверени, че ще отбележим един много положителен ефект върху продажбите на Dynamite Baits в страните от Бенелюкс и Германия”.

Президентът на SPRO Такайоши Фуджимото бе много доволен от избирането му за изключителен дистрибутор на Dynamite Baits и сподели с нас: „Очакваме с нетърпение тази чудесна възможност, засилваща нашето присъствие на пазара в страните от Бенелюкс и Германия и сме уверени, че с това споразумение за дистрибуция ще постигнем допълнителен ръст на продажбите в следващите години. Като резултат на сътрудничеството между Dynamite Baits и SPRO, Gamakatsu и марките на Strategy със сигурност ще постигнат по-голяма глобална власт на пазара”.

Check Also

Международна изложба ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ 30.03-03.04.2016

Международната изложба  ПРИРОДА, ЛОВ РИБОЛОВ е най-мащабният в България форум за опазването на природните богатства  …

10  неща от които тайно се страхувам на брега

На пръв поглед – най-обикновените неща карат кръвта ви да се смрази. Ето 10-те най–страшни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *