ribolowen magazin

Симулаторът SIMFISH за първи път в България

В дните на специализираната изложба НАСЛУКА – ЛОВ, РИБОЛОВ, СПОРТ, от 26 до 29 септември 2013 г., Интер Експо Център – София ще има удоволствието да предложи на гости и посетители нещо съвсем ново за родния пазар.
Симулаторът SIMFISH на SKATRI ще прикове вниманието на всички любители на риболова. Чрез специална компютърна програма всеки посетител на щанда на фирма Max Blue ще може да тества своите умения в улова на големи риби като костур, шаран, щука, бяла риба, сом, лаврак, паламуд, риба меч или риба тон. Застанал в лодка или на земята, риболовецът ще се изправи срещу електронна програма, която симулира действителната траектория на движение на всяка от тези риби и ще предложи максимално реално усещане от преживяването. Посредством 46“ монитор всеки любител на рибарството ще се почувства наистина така, сякаш е подхванал битка с някоя от големите риби.
Най-интересното при тази технология е, че риболовецът може да тества своята въдица, макарата и влакното й – доколко устойчиви са те и подходящи ли са за улова на подобен вид риба. Изложителите от Max Blue ще предоставят въдици и макари на желаещите да опитат късмета си срещу електронната риба. Всеки запален рибар ще може да донесе и изпробва и своята собствена въдица. Освен това, ако си изберете въдица и такъми в рамките на изложението, ще можете да ги тествате на място – какво по-хубаво от това. Веднага след теста ще можете да получите своя резултат и да прецените дали екипировката ви е най-подходящата за улова на конкретна риба.
Актуална информация за събитията в Интер Експо Център – София следете на интернет страницата ниFacebookLinkedIn,YouTube и Google+.
riboloven magazin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *