Home » Новини » DAIWA с ново лого

DAIWA с ново лого

Световната марка Daiwa представи ново лого, заедно с нов девиз – да развие рибарството от хоби към спорт за цял живот. Логото ще се появи на нови продукти в началото на тази година, но ще бъде в процес на разработка. Ще се разработват продукти с досегашното лого, докато не се заменят в крайна сметка с нов дизайн. Компанията също така развива и въпроси, засягащи околната среда и начин на живот – нещо, което е видно в нейната нова марка-лозунг.

Говорител на фирмата каза: „С нарастването на загрижеността относно екологията и безопасността на храните, налице е социална ориентация към околната среда и проблемите на здравеопазването. В същото време ние ще предложим на всеки възможности да комуникира с природата като ново удоволствие в свободното време, също така и като начин децата от новата генерация да придобият ценен опит. Нашето желание е всеки да усети радостта от общуването с природата чрез петте сетива. За да изпълним това, основна цел е да развием риболова от любителско хоби към спорт за цял живот, на който всеки може да се наслади.”

e7abe8f4ef4dc7de31a86d8828f12df1

„Като основна марка в риболова, ние ще иновираме в производството и разпространението ù, като това води до обогатяване на нашия живот. Целта ни е да се организира обществена среда за риболов и да предложи свой нов стил, който отговаря на нашия модерен начин на живот чрез различни дейности, като например създаване на иновативни нови такъми и услуги, както и увеличаване на местата и условията за риболов.”

„Толкова здравословно, колкото джогинг или йога, толкова лесно, колкото къмпинг или барбекю, това ще ни даде възможност да общуваме с природата; това е нов начин за риболов като спорт за цял живот, което се надяваме да установим за в бъдеще”.

Check Also

Международна изложба ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ 30.03-03.04.2016

Международната изложба  ПРИРОДА, ЛОВ РИБОЛОВ е най-мащабният в България форум за опазването на природните богатства  …

10  неща от които тайно се страхувам на брега

На пръв поглед – най-обикновените неща карат кръвта ви да се смрази. Ето 10-те най–страшни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *