Home » Новини » Световните рекорди за шаран с Kryston вече са ШЕСТ

Световните рекорди за шаран с Kryston вече са ШЕСТ

Световните рекорди за шаран с Kryston

Поводите са вероятно най-важният аспект от един сегмент в риболова, наречен „презентация на стръвта”.

През 1988 г. крайъгълен камък в шаранджийският риболов се оказва първият създаден от Kryston многонишков повод. И от тогава, вече повече от 20 години, компанията Kryston следва линията на новаторство в разработването на нови, революционни материали, от които в повечето случаи следват и нови също така революционни поводи.
Много от техните поводи са уникални по своята същност и когато се използват правилно могат да бъдат тънката разлика между капото и световния рекорд.
Някои от техните, станали само за няколко години легендарни, поводи са чупили неведнъж или два пъти световният рекорд по улов на шаран, а удивителните ШЕСТ пъти!!! А може би вече са повече, просто никой не ги брои – и едва ли има нужда, резултата е ясен!
Поводите Kryston са счупили повече национални и световни рекорди от колкото всички други марки на пазара. Мнозина от световно известните шаранджии признават, че с използването на тези поводи тяхната ефективност, като риболовци се е подобрила неимоверно много, като повечето удари не са били за сметка на сигурността по ваденето на трофея.
В BCAC (British carp angling championship) и WCC (world carp classic) ще бъде цяло чудо ако някой от състезателите не използва за направата на своите поводи продукти на марката Kryston. Но не само състезатели и професионални шаранджии избират тази марка, тя е фаворит на още хиляди шаранджии, които искат да ползват само най-доброто на пазара в преследване на техните мечти – а именно Световен рекорд по улов на шаран.
Казаното погоре е една малка част от всички причини поради които Kryston са лидер на пазара в сегмента „презентация на стръвта”.
1. Bill Cottam – 82,00 lb – 25 lb Super Nova
2. Pete Fitzsimons 84,08lb – WCR 25 lb Merlin
3. Garry Hauges – 87,02 lb – WCR Mantis gold
5. Nick Massey – 83,00 – WCR – Mantis Green
6. Steve O Neill – 82,8 – WCR – Quicksilver
8. Andre Komornicki 91 lb – WCR- 25 lb Snake Bite

CarpBG

Check Also

Международна изложба ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ 30.03-03.04.2016

Международната изложба  ПРИРОДА, ЛОВ РИБОЛОВ е най-мащабният в България форум за опазването на природните богатства  …

10  неща от които тайно се страхувам на брега

На пръв поглед – най-обикновените неща карат кръвта ви да се смрази. Ето 10-те най–страшни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *