ribolowen magazin

Изкуствена царевица от Korda

Поп ъп царевицата е невероятна добавка към нашия асортимент от изкуствена стръв. Тя е малко по-голяма и следователно по-плавателна от обикновената поп ъп царевица, и е налична в същите смайващи аромати като по-малката царевица (corn). Ето какво има да каже Дани Феърбрас за асортимента от изкуствена стръв и уникалните атрактивни комбинации…

FAKE_FOOD_POP_UP_MAIS_CLOSE_YELLOW_resize

„Отне ми много време да формулирам асортимент от изкуствена стръв, която да покрива почти всички риболовни ситуации. По целия свят! Нашата стръв е различна от всяка друга в момента на пазара, защото тя съдържа нашите любими комбинации от аромати/атрактори, като идват след години правене на наши поп ъпи.“
Поп ъп царевицата (Maize) е налична в 4 вида. Това са Banoffee (бяла), Citrus Zing  (зелена), Fruity Squid (розова) и най-популярната I.B (жълта).
Тази изкуствена царевица е перфектна за самостоятелна стръв, но също може да бъде използвана и в комбинация с протеиново топче. Пакетчето се състои от 10 броя царевица, като към тях идват и стопери от същия цвят.
riboloven magazin

2 comments

  1. Аз досега не съм имал никога риба на изкуствена царевица. За мен това е поредната измама на търговците.
    Царевицата си я кисна в буркани и си имам за цяла година твърда и вкусна стръв.
    Който иска да лови на гумена „царевица“ – аз не!

  2. иво иванов

    Изкуствента царевица е много подходяща за диви водоеми и аз лично, колкото и резервиран да бях нагледно се убедих в предимствата пред тази ,която лично си приготям!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *