Home » Новини » Големият шаран е красив!

Големият шаран е красив!

fdbe3ad20289e9a30408af8bcc0a9015

Австриец с голям улов!

Вижте този невероятен шаран, уловен от австрийския риболовец Андреас Карер, който доказва, че голямата риба несъмнено е и красива! Тежащ 30.6 кг (67 lb) , този огромен шаран е резултат от много месеци усилена работа за Андреас, на много изгубени часове, които обаче са си стрували.

Той разказва: „Преследвам тази специална риба повече от две години и сега мога да се похваля, че хващам първият си екземпляр, тежащ повече от 30 кг. Около полунощ той ми удари на Plum/Carproice 15 мм поп-ъп на Nutrabaits, което беше сред голямо захранено петно от сладка царевица.

Борбата, която протече с помощта на лодката, в средата на дълбока мъгла, не беше толкова грандиозна и драматична. Но когато рибата се показа на повърхността бях останал без думи ! Карл, моят приятел, свърши много добра работа с кепа и шарана падна безпроблемно в него. Когато дойде време да махна куката, която беше Arma Point SSC размер 4, се беше захванала много здраво и така още веднъж показа колко е добра и стабилна. Аз съм на седмото небе!“

CarpBG

Check Also

Международна изложба ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ 30.03-03.04.2016

Международната изложба  ПРИРОДА, ЛОВ РИБОЛОВ е най-мащабният в България форум за опазването на природните богатства  …

10  неща от които тайно се страхувам на брега

На пръв поглед – най-обикновените неща карат кръвта ви да се смрази. Ето 10-те най–страшни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *