Home » Новини » Огромен шаран хванат на N-Gage XP

Огромен шаран хванат на N-Gage XP

51a3be2026b459b379a390b0d1ca6e27Джон Алекзандър от Саутхямптън се завърна от Франция с огромен улов от езерото на Люк Мофат. Джон пътува до добре познатият язовир за да прекара една седмица, заедно със колеги- рибари, и с надеждата да хване някой от най-едрите шарани обитаващи язовира.

След няколко неуспешни дни, всичко се обръща, когато Джон извади на повърхността „Белязания„- най-търсеният трофеен шаран на това езеро.

Джон разказва:

„Хванах я на 18-мм протеинови топчета N-GAGE XP. След като се закачи на въдицата, аз се качих на лодката и борбата започна. Рибата ни тегли над една трета от целия водоем в продължение на 40 минути. Дясната ръка щеше да ми се откачи!

„Доста след началото на борбата шарана се умори и тогава успях да го придърпам и вкарам в кепа. Искам да изкажа специални благодарности на Матю Холдър и Ричард Вийл, без чиято помощ уловът нямаше да бъде възможен.

 Благодаря също на Иън и CCMoore за предоставянето на стръвта. След два празни дни на този труден терен, бях напълно убеден, че ще успея да я хвана… и за щастие успях!

А ние искаме да поздравим Джон за това, което може да се нарече ударът на живота. Заслужен успех за Джон Алекзандър 

CarpBG

Check Also

Международна изложба ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ 30.03-03.04.2016

Международната изложба  ПРИРОДА, ЛОВ РИБОЛОВ е най-мащабният в България форум за опазването на природните богатства  …

10  неща от които тайно се страхувам на брега

На пръв поглед – най-обикновените неща карат кръвта ви да се смрази. Ето 10-те най–страшни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *