ribolowen magazin

28 килограмов шаран на Carp Total!

Всичко започна, когато бях поканен от Макс на партито по случай десет годишнината на Imperial Fishing. Тогава Макс ни представи и запозна с новите топчета Carp Total. Когато ги видях пресни и със силен аромат, веднага ми мина през главата, че тези топчета ще трябва да се опитат в нови и непознати води. Предната седмица аз я прекарах в риболов с моя най-добър приятел, ето го и повода да прекарам и новата седмица в риболов. Езерото за риболов бе избрано. Доста информация набрахме от местните рибари. А заедно със събраната информация дойде и надеждата, някой от дебелите другари да ни посети.
Ето го и него. Където и да погледнеш виждаш само перспективни места. Места , които ще са цел на риболов занапред.
snimka 01

Ето ги и новите IB Carp Total! – топчета, в който са са съчетани 61 от най–качествените съставки, които могат да се намерят. 44 сухи и 17 течни.
snimka 02 snimka 03

Готови сме да хванем и някоя качествена риба. Вярвам на 100% в продуктите на Carp’R’Us. Тези продукти са ми се доказвали не един или два пъти. Особено когато става въпрос за големи и предпазливи риби.
snimka 04

В допълнение към топчетата аз ги обогатявам с IB Carptrack inP,inL, Liquid, Powder, и GLM Full-Fat.
snimka 05

С цел стръвта на моята кука да се откроява от храната ми аз я потапям в Carp Total Amino Dip за много кратък период( около 10 сек).
snimka 06

Когато дипа покрие топчето то веднага отива в Carp Total Amino Gel.
snimka 07

След няколко часа ни посети този приятел.
snimka 08

При разпъване на моята въдица видях, че активността над петното ми се е увеличила значително.
snimka 09

Преди идването на нощта, аз исках да проверя всички въдици и да ги презаредя. Също и да подхраня още петното.
snimka 10 snimka 11

Вечерта бе много спокойна. Имаше индикация само на няколко плахи пипвания, но сутринта… сутринта бе бурна и напрегната. След изпищяването на моя сигнализатор и засечка от моя страна усетих, че това е голяма риба. За жалост тя се бе мушнала в едни закачки. Веднага се наместих в лодката и поех към нея. За моя голяма радост успях да я откача и борбата ми с нея продължи. Когато я видях онемях. Първо преглътнах, и се опитах да запазя спокойствие. След вторият опит успях да я уловя с кепа. Когато я погледнах просто не можах да повярвам.  Беше нещо голямо. Веднага ми стана ясно че това е нов рекорд. Ето го и него 28 килограма чиста мускулна маса. ГОЛЯМ ЗВЯР!
snimka 12

Втората ми риба на новите бойли „Carp Total!” и то каква. Нов личен рекорд. Тези топчетата ме поразиха и останах много приятно изненадан…
snimka 13

Пожелавам Ви много успехи с новите бойли „Carp Total!” и винаги големи риби!

Thomas Keutmann

Imperial Baits Team

riboloven magazin

Check Also

Най-невероятните места за риболов в света

Eдин от най-големите плюсове в риболова е възможността да съчетаваш любимото си хоби с опознаване …

Унгарски шарани

В последната седмица на септември отново отидох на този 200-акров язовир в Унгария. Заради обилните …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.