Начало » Техника и Тактика » Сигнализатори Siren RS1, Kevin Nash

Сигнализатори Siren RS1, Kevin Nash

Сигнализатори Siren RS1, Kevin Nash
Резултатът от тройно сътрудничество между Кевин Неш, проектиращ основните критерии, с една от водещите във Великобритания компании за електроника и радио технологии, произведен от корпорация от световно ниво, специализирана в областта на електронните компоненти за немски и италиански марки коли от висока класа, въоръжените сили и космос индустрията. Това уникално партньорство слива в едно непостижими преди иновации в шаранджийския риболов с водещaта научноизследователска и развойна дейност във Великобритания. 

Изключителна издръжливост – на практика неразрушим, с висока степен на въздействие, водоустойчив, корпус от поликарбонат (материал, използван за направата на щитове за борба с масови безредици), което гарантира лесно управление и абсолютни резултати при всякакви метеорологични условия.

Rock Solid Rod Support – винт от неръждаема стомана захващащ snag ears, като осигурява солидно закрепване на въдицата при риболов до брега или близо до закачки.

Back–Lit Rod Guide – нощна светлина с нисък интензитет, премахва нуждата от скъпи бета светлини.

Prism Wheel Illumination Technology – призматично разклоненото оцветено колело осигурява интензивна визуална индикация, наблюдавана от всеки ъгъл, видима дори в ясен ден (за разлика от обикновените LED диоди, които трябва да се гледат само в определен ъглов диапазон за да могат да се видят).

Stealth Mute Function – включване/изключване с цел да се спре звука на сигнализатора, докато се позиционира пръчката или се нагласи макарата.

RF Обхват – обхват до 200 метра (зависи от атмосферните условия и особеностите на релефа).

RS-1 е първата алармена система с двупосочно радио предаване, звукова функция и чувствителност, които се управляват дистанционно чрез приемник, който ви дава възможност да променяте силата на звука и чувствителността на настройките от разстояние, докато стоите на топло и сухо във вашата палатка или спален чувал.

Сила на звука и тонове – пет степени на избор. След като веднъж сте избрали предпочитаната настройка, тя се запаметява в главата, дори и ако след това я изключите.

Чувствителност – революционна чувствителност, отчитаща скоростта, а не дистанцията. Тази технология отрича фалшивите индикации и постига оптимална чувствителност, дори и във ветрови условия.

Алармена система при кражба – за да защитите вашите скъпоценни въдици и макари, също така и вашата RS-1 система в случай на кражба, стоящото в палатката ви дистанционно ще издаде 10- секундно алармено предупреждение

Вибрации – RS-1 дистанционното има вибрираща функция като сигнализация за рибари с увреден слух или за такива, които желаят да ловят в тишина.

CarpBG

Остави коментар

Твоят имейл адрес няма да се публикува.Задължителните полета са маркирани *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>