ribolowen magazin

Рибарски дрехи Trakker Armo – ревю

Новoто яке на Trakker е направено от усъвършенствани дишащи, здрави и износоустойчиви материали и е напълно водоустойчиво. То е проектирано като всесезонна дреха, тъй като през летните месеци вътрешната част, която представлява поларено яке, може да се свали и да се носи самостоятелно, като атрактивна и модерна, независима дреха.
Удобства: 
Качулката е естествено продължение на гърба на якето, като не се прибира или сваля, нещо, което ще отслаби водонепропускливостта, а единствено и само се навива и пристяга с велкро. Тя всъщност се явява като яка на якето. Има два ластика за регулиране на височината и ширината й.
Подплатата се сваля с цип и може да се носи като отделно пролетно-есенно яке. Полареното яке е с парчета подсилен плат на външните части на ръкавите от лакътя до китката и на горната част на гърба и раменете.
Има: 
Два ластика за регулиране на ширината на якето – на нивото на кръста и в долния му край.
Термопояс за изолация на кръста между горната водонепропусклива част и вътрешната поларена подплата.
Един вътрешен джоб за документи между двете части.
Шест джоба – два за документи с капаци откъм централния вертикален цип, два джоба за ръце в седнало положение и още два в долната част на якето.
Ципове под мишниците за допълнителна вентилация на тялото.
Циповете са гумирани, а тези на джобовете са и с обратни капаци за максимална водоустойчивост.
Лепенки от велкро за регулиране ширината на ръкавите при китките.
Атрактивни Trakker емблеми.

Панталонът е ушит от модерния и технологично напреднал материал „Rip-Stop“ – плат за допълнителна здравина и износоустойчивост. Този плат е също напълно водонепропусклив и дишащ. Модерен дизайн.
Удобства: 
По цялата дължина на краката от външната част има ципове, които позволяват да се сваля панталона, без да се събуват обувките.
Регулируеми еластични тиранти, които могат да бъдат бързо отстранени чрез цип, намиращ се откъм гърба.
Страничните ципове са покрити с капаци, затварящи се с ленти велкро.
Има два джоба с ципове и обратни капаци; термоизолационни парчета на глезените за вмъкване в обувки, както и за по-добра термоизолация.
Напълно еластична талия на панталона за по-добър комфорт.

CarpBG Team

riboloven magazin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *