Начало » Техника и Тактика » Focus, калъф за въдици 12′

Focus, калъф за въдици 12′

Focus, калъф за въдици 12'
Калъфът на фирма Focus с дължина 2 метра и ширина 30 сантиметра е предназначен за шаранджийски въдици от две части с дължина до 3.66 м. (12’).
В него могат да се поставят до 6 броя въдици – като три броя са с монтирани макари и 3 броя без макари (резервни бланки)!
Риболовните пръти са разделени един от друг с предпазна преграда за безопасно транспортиране. От външната страна калъфът е оборудван с два дълги джоба, подходящи за транспортиране на големи колчета, бъзбарове, дръжка за кеп, чадър и др.
Над „джоба” за макарите са разположени и три малки джобчета за сигнализаторите. Просто и ефективно – този калъф събира почти всичко необходимо ви като такъми за един излет.
И тъй като „натоварен” калъфа тежи доста – неговата дръжка и презрамка са доста здраво пришити и дебело омекотени за по-лесен и комфортен пренос. Вътрешната страна на калъфа е с PVC покритие, което пък го прави и 100% водоустойчив!
А препоръчителната му цена ………….. тя е също толкова невероятна – под 70 лева!!!!
Този продукт на Focus, както и всичко друго от тази марка можете да намерите в сайта на техният представител за България – Акваспорт – Н ->
Както и във фирмените им магазини в София:
ул. „Трапезица“ 4
тел. 02/980 77 57
 
жк. Люлин, 4-ти микрорайон,
до бл. 421
/срещу общината/
тел. 02/927 73 02
 
жк. Слатина,
ул. „Гео Милев“ 163,
/до пазар Слатина/
тел. 0888 459 473
 
жк. Дружба, 1 пред бл.2
/блокът на летците/
0888 459 473

Остави коментар

Твоят имейл адрес няма да се публикува.Задължителните полета са маркирани *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>