Начало » Техника и Тактика » Глава за фотокамера, Gardner – ревю

Глава за фотокамера, Gardner – ревю

След като счупих няколко „китайски“ статива за фотоапарат и ползвайки всякакви подложки за да си нагласям самоснимачката видях в каталога на Gardner нещото, което ми е трябвало отдавна, но не съм знаел какво да търся.
Става дума за камера-адаптор за стандартно шаранджийско колче, с възможности за фиксиране на главата в различни равнини.
Удобно е защото веднъж го настройвам като позиция и после с „бърза връзка“ го махам и слагам на колчето когато ми потрябва – все пак не оставям апарата постоянно на колчето ден и нощ.

Може да се ползва и на стойката за въдиците, като се настрои да гледа назад.

Варианти за употреба много – но за по-специфични снимки, като макро фотографията ви трябва и по-дебело колче, че тънките от тежестта на апарата и от вятъра се клатят и не се получава идеалният ефект. Но да не забравяме, че това е само една глава за бързи рибарски снимки и не може да бъде достоен заместител на голям, стабилен и лек статив (който струва поне 200 лева :) )
Идеална глава за фотокамера с приложими резби за всички рибарски колчета и фотокамери
Въртяща се на 360 градуса
Идеална за самоснимачка
Удобна за работене Т-образна стяга

За повече подробности относно този артикул можете да посетите сайта на официалният представител на Gardner за България:

www.hristocarp.com или директно на адрес:http://hristocarp.com/shop/product_info.php?manufacturers_id=17&products_id=430

CarpBG Team

Остави коментар

Твоят имейл адрес няма да се публикува.Задължителните полета са маркирани *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>