Начало » Новини » Spro се обвързва с Dynamite Baits

Spro се обвързва с Dynamite Baits

Намиращият се в Англия производител гигант на стръв Dynamite Baits посочи Spro като свой изключителен дистрибутор за страните от Бенелюкс и Spro Германия за свой такъв на немския пазар.

Директорът по маркетинг и продажби на Dynamite Baits Пит Чандлър изказа мнение: „Много сме доволни от факта, че ще работим с такива професионалисти и уважавана компания като SPRO. Със своите изключителни продажби, финансова и дистрибуторска инфраструктура, която са създали, ние сме уверени, че ще отбележим един много положителен ефект върху продажбите на Dynamite Baits в страните от Бенелюкс и Германия”.

Президентът на SPRO Такайоши Фуджимото бе много доволен от избирането му за изключителен дистрибутор на Dynamite Baits и сподели с нас: „Очакваме с нетърпение тази чудесна възможност, засилваща нашето присъствие на пазара в страните от Бенелюкс и Германия и сме уверени, че с това споразумение за дистрибуция ще постигнем допълнителен ръст на продажбите в следващите години. Като резултат на сътрудничеството между Dynamite Baits и SPRO, Gamakatsu и марките на Strategy със сигурност ще постигнат по-голяма глобална власт на пазара”.

Остави коментар

Твоят имейл адрес няма да се публикува.Задължителните полета са маркирани *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>