Начало » Новини » Риболовецът Тери Едмъндс се присъединява към отбора на Кевин Неш

Риболовецът Тери Едмъндс се присъединява към отбора на Кевин Неш

f2c78b5801ac4d26e401fd408eb5363e

Легендата в кастинга на големи дистанции се присъединява към отбора Неш.

Официално беше обявено, че Тери Едмъндс е подписал спонсорски договор с Неш. Легендата държи три рекорда на Великобритания, както и два неофициални такива.

Източник от компанията даде изявление: За нас е огромно удоволствие да обявим привличането на Тери Едмъндс в нашия тим.Тери е световно известен с перфектното си хвърляне и използването на най- добрите въдици за целта. Той ще помага с опита си в разработването на нашите въдици, които винаги са били едни от най- качествените и най- евтини на пазара. Това заявиха от екипа на една от най-големите фирми в шаранджийския риболов.

Тери има впечатляващи постижения, като е направил три официални рекорда на Великобритания, както и два неофициални. Много от неговите хвърляния са също потенциални рекорди. През последните пет години Едмъндс се беше отдал на частни уроци.

Върховото постижение на Тери е 262.5 метра.

 

CarpBG

Остави коментар

Твоят имейл адрес няма да се публикува.Задължителните полета са маркирани *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>