Начало » Новини » Модерно оборудване за хобито на хиляди българи предлага изложбата „Природа, Лов, Риболов 2017“

Модерно оборудване за хобито на хиляди българи предлага изложбата „Природа, Лов, Риболов 2017“

PLR-4Модерно оборудване за хобито на десетки хиляди българи, много новости и атракции предлага Международната изложба  „Природа, Лов, Риболов 2017“. Тя ще се проведе от 29 март до 2 април в Международен панаир Пловдив.

            В експозициите на участниците ще бъдат показани ловно, рибарско, туристическо и спортно оборудване – лодки, оръжия, муниции,  принадлежности, облекло, обувки,  аксесоари,  оптически и навигационни уреди, високопроходими АТВ и УТВ, както и други изделия за  туризма и свободното време. Ловни трофеи и действащи реплики на старинни оръжия  отново ще привлекат интереса на посетителите.

            В изложбата се включват също държавните горски стопанства, които представят дестинации за ловен, риболовен и екстремен туризъм. По традиция в нейното 23-о издание отново участват Съюзът на ловците и риболовците в България“  и други сдружения, свързани с ловния и риболовния туризъм,  рибарството, дивечовъдната дейност, съхраняването и облагородяването на природата.

            „Природа, Лов, Риболов 2017“ отново ще демонстрира многобройните положителни резултати от съчетаването на бизнеса и екологията, а за фирмите това е стимул да предлагат нови изделия и дестинации за алтернативен туризъм,  коментира д-р Иван Соколов, председател на Съвета на директорите на Международен панаир Пловдив. Изложбата е  най-мащабният в България форум за опазването на природните богатства  и тяхното пълноценно използване. Тя се организира под егидата на Министерството на земеделието и храните.

            „Природа, Лов, Риболов 2017“ ще бъде полезна за посетителите специалисти с новостите, които показва. Те ще имат възможност да осъществят директни срещи с водещи фирми от бранша, да получат консултации и да намерят идеи за  бизнес.

            За широката публика изложбата ще бъде и забавна с атракциите от съпътстващата програма. Тя включва презентации, различни демонстрации и забавления, обучение по стрелба с въздушно оръжие,  конкурси и викторини. Посетителите имат шанс да спечелят и някоя от наградите, осигурени от Международен панаир Пловдив.

            Очаква се над 20 000 посетители от страната и чужбина да разгледат „Природа, Лов, Риболов 2017“ и останалите прояви от Дните на семейството, свободното време, хобито и модата, които се провеждат по същото време в Панаира: Специализирана изложба „Цветна пролет“ (от  29 март),  Европейски панаир  на предприятия и кооперации от социалната икономика (от 30 март), Италиански фестивал на красотата и прическата  (от 31 март),  международни киноложки изложби  (от 1 април).

Остави коментар

Твоят имейл адрес няма да се публикува.Задължителните полета са маркирани *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>