Начало » Новини » Огромен шаран хванат на N-Gage XP

Огромен шаран хванат на N-Gage XP

51a3be2026b459b379a390b0d1ca6e27Джон Алекзандър от Саутхямптън се завърна от Франция с огромен улов от езерото на Люк Мофат. Джон пътува до добре познатият язовир за да прекара една седмица, заедно със колеги- рибари, и с надеждата да хване някой от най-едрите шарани обитаващи язовира.

След няколко неуспешни дни, всичко се обръща, когато Джон извади на повърхността „Белязания„- най-търсеният трофеен шаран на това езеро.

Джон разказва:

„Хванах я на 18-мм протеинови топчета N-GAGE XP. След като се закачи на въдицата, аз се качих на лодката и борбата започна. Рибата ни тегли над една трета от целия водоем в продължение на 40 минути. Дясната ръка щеше да ми се откачи!

„Доста след началото на борбата шарана се умори и тогава успях да го придърпам и вкарам в кепа. Искам да изкажа специални благодарности на Матю Холдър и Ричард Вийл, без чиято помощ уловът нямаше да бъде възможен.

 Благодаря също на Иън и CCMoore за предоставянето на стръвта. След два празни дни на този труден терен, бях напълно убеден, че ще успея да я хвана… и за щастие успях!

А ние искаме да поздравим Джон за това, което може да се нарече ударът на живота. Заслужен успех за Джон Алекзандър 

CarpBG

Остави коментар

Твоят имейл адрес няма да се публикува.Задължителните полета са маркирани *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>