Home » Истории » 28 килограмов шаран на Carp Total!

28 килограмов шаран на Carp Total!

Всичко започна, когато бях поканен от Макс на партито по случай десет годишнината на Imperial Fishing. Тогава Макс ни представи и запозна с новите топчета Carp Total. Когато ги видях пресни и със силен аромат, веднага ми мина през главата, че тези топчета ще трябва да се опитат в нови и непознати води. Предната седмица аз я прекарах в риболов с моя най-добър приятел, ето го и повода да прекарам и новата седмица в риболов. Езерото за риболов бе избрано. Доста информация набрахме от местните рибари. А заедно със събраната информация дойде и надеждата, някой от дебелите другари да ни посети.
Ето го и него. Където и да погледнеш виждаш само перспективни места. Места , които ще са цел на риболов занапред.
snimka 01

Ето ги и новите IB Carp Total! – топчета, в който са са съчетани 61 от най–качествените съставки, които могат да се намерят. 44 сухи и 17 течни.
snimka 02 snimka 03

Готови сме да хванем и някоя качествена риба. Вярвам на 100% в продуктите на Carp’R’Us. Тези продукти са ми се доказвали не един или два пъти. Особено когато става въпрос за големи и предпазливи риби.
snimka 04

В допълнение към топчетата аз ги обогатявам с IB Carptrack inP,inL, Liquid, Powder, и GLM Full-Fat.
snimka 05

С цел стръвта на моята кука да се откроява от храната ми аз я потапям в Carp Total Amino Dip за много кратък период( около 10 сек).
snimka 06

Когато дипа покрие топчето то веднага отива в Carp Total Amino Gel.
snimka 07

След няколко часа ни посети този приятел.
snimka 08

При разпъване на моята въдица видях, че активността над петното ми се е увеличила значително.
snimka 09

Преди идването на нощта, аз исках да проверя всички въдици и да ги презаредя. Също и да подхраня още петното.
snimka 10 snimka 11

Вечерта бе много спокойна. Имаше индикация само на няколко плахи пипвания, но сутринта… сутринта бе бурна и напрегната. След изпищяването на моя сигнализатор и засечка от моя страна усетих, че това е голяма риба. За жалост тя се бе мушнала в едни закачки. Веднага се наместих в лодката и поех към нея. За моя голяма радост успях да я откача и борбата ми с нея продължи. Когато я видях онемях. Първо преглътнах, и се опитах да запазя спокойствие. След вторият опит успях да я уловя с кепа. Когато я погледнах просто не можах да повярвам.  Беше нещо голямо. Веднага ми стана ясно че това е нов рекорд. Ето го и него 28 килограма чиста мускулна маса. ГОЛЯМ ЗВЯР!
snimka 12

Втората ми риба на новите бойли „Carp Total!” и то каква. Нов личен рекорд. Тези топчетата ме поразиха и останах много приятно изненадан…
snimka 13

Пожелавам Ви много успехи с новите бойли „Carp Total!” и винаги големи риби!

Thomas Keutmann

Imperial Baits Team

Check Also

За едри риби във Франция

След дълго обмисляне аз и моят приятел взехме решение да отидем до Франция, за да …

Лятна ваканция в южна Франция

През зимата, аз и моят приятел Joseph, запланувахме едно пътуване до Франция в началото на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *