Carp BG Forum Форуми
Carp BG Forum
АлбумАлбум   FAQFAQ   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ей това е пръчка.....
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Carp BG Forum Форуми -> Шаранджийски лаф
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RUNER

Местожителство: Dobrich

Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 22:13 Заглавие: Ей това е пръчка..... Отговорете с цитат

http://www.orozov.com/
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
ribarq92

Местожителство: Русе

Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 22:19 Заглавие: Re: Ей това е пръчка..... Отговорете с цитат

RUNER написа:
http://www.orozov.com/
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Тфа се гъни ка х.й Laughing Laughing Laughing
Вижте профила на потребителя Personal Gallery Изпратете лично съобщение Skype Name
RUNER

Местожителство: Dobrich

Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 22:21 Заглавие: Ей това е пръчка..... Отговорете с цитат

Цитат:

Тфа се гъни ка х.й

Че толкова ли ти е мек. loud loud loud loud loud
woow

Местожителство: Варна

Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 22:23 Заглавие: Ей това е пръчка..... Отговорете с цитат

баси сопата аз Shocked Shocked Shocked
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Personal Gallery Изпратете лично съобщение Skype Name
ribarq96

Местожителство: RuSsEe

Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 22:30 Заглавие: Ей това е пръчка..... Отговорете с цитат

Shocked Shocked Shocked Shocked

по спокойно

марселчо

Lipno

Местожителство: софия

Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 23:04 Заглавие: Ей това е пръчка..... Отговорете с цитат

Laughing яка бре
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Personal Gallery Изпратете лично съобщение
ilko

Местожителство: Varna

Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 23:14 Заглавие: Ей това е пръчка..... Отговорете с цитат

Страотно Shocked Shocked Shocked
Върнете се в началото
cucko

Местожителство: Павликени

Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 23:17 Заглавие: Ей това е пръчка..... Отговорете с цитат

Е сега някой пробвал ли си своите въдици с тежест от 10 кг.! Laughing

www.sukibaits.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Personal Gallery Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Skype Name
vlado535

Местожителство: РУСЕ

Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 23:19 Заглавие: Ей това е пръчка..... Отговорете с цитат

RUNER написа:
Цитат:

Тфа се гъни ка х.й

Че толкова ли ти е мек. loud loud loud loud loud

loud loud loud
valio_borislavci

Местожителство: Варна/село Бориславци

Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 23:27 Заглавие: Ей това е пръчка..... Отговорете с цитат

аз кат си купих първите видици си закачах торби с гири от 3кг и ги теглих из хола-пръчките мноу се гънеха ама не съм пробвал да дигам тежестта..леле сега като се замисля как им се кефих и как ли съм изглеждал тогава loud loud иначе тази нещо не ме кефи нз що Rolling Eyes -на шимано аливио много повече бих се кефил.
Вижте профила на потребителя Personal Gallery Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger MSN Messenger Skype Name
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Carp BG Forum Форуми -> Шаранджийски лаф Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 1 от 6

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети